Polska Społeczność Symfony - Forum

Framework => Pomoc => Wątek zaczęty przez: poniat w Sierpień 10, 2018, 17:49:01

Tytuł: Jak usunac cache?
Wiadomość wysłana przez: poniat w Sierpień 10, 2018, 17:49:01
Witam,

Pracuje na Symfony w wersjii 3.4. Aplikacja jest w napisana w REST API. Teraz... wysylam request zeby zapisac status firmy. Nastepnie wysylam drugi request, zeby sprawdzic status firmy po aktualizacji i request zwraca mi stary status. Mimo, ze w bazie danych zapisany jest nowy status.

Dla mnie wyglada to jak problem z cache. Problem jest tego typu, ze jak uzywam komendy:

`php bin/console cache:clear --no-warmup --env=dev` to i tak nie dziala. Jakies pomysly?
Tytuł: Odp: Jak usunac cache?
Wiadomość wysłana przez: Michał Pipa w Sierpień 10, 2018, 19:00:28
Ta wartość może być zapisana w wielu różnych miejscach. Bez analizy kodu ciężko powiedzieć gdzie to jest.
Tytuł: Odp: Jak usunac cache?
Wiadomość wysłana przez: poniat w Sierpień 10, 2018, 21:52:47
Tuaj mozna zobaczyc kod:
https://github.com/DivanteLtd/open-loyalty-framework (https://github.com/DivanteLtd/open-loyalty-framework)
https://github.com/DivanteLtd/open-loyalty (https://github.com/DivanteLtd/open-loyalty)
Tytuł: Odp: Jak usunac cache?
Wiadomość wysłana przez: poniat w Sierpień 13, 2018, 13:23:38
Jakies pomysly? Gdzie moze znajdowac sie jeszcze ten cache? Jakies komendy? Czy pliki do usuniecia?

Usunalem caly folder tj cache i nic. Troche to niedorzeczne.